Peachy-32.jpg

PEACHY
Restaurant design

Welcome to our latest darling, Peachy. This nostalgic Dine Bar was designed and implemented in only 3 weeks during a lockdown. (please never ask us to repeat this because we still do not know how we pulled it off.) Brainchild of owner and long-time friend Matt Suttner, Peachy was designed as a place that is easy, fun, fresh. Murano Chandeliers hang over the candy stripe bar and the iridescent mosaics around the fireplace are straight outta Club 54. In the tree lined courtyard, oversized daybeds with retro stripe fabrics create the perfect spot to kick of your Choos, Peach Margarita in hand. It is probably the most fun we have ever had with a project. Can you tell?

project info

Location: ​44 Stanley, Johannesburg, South Africa

Size: Completed 2020

Size: approx 250m²

Our involvement: 

Detailed design

Technical documentation

Site Impementation

Furniture Procurement

Styling

3D Floor Plan
3D Floor Plan

2D Floor Plan
2D Floor Plan

3D Floor Plan
3D Floor Plan

1/2